Klantenservice

Afhalen / Bezorging *

U kunt uw bestelling de volgende dag vanaf 8:00 uur ophalen in onze winkel Wilt u uw bestelling eerder op komen halen neem dan even contact met ons op !

Wenst u een andere dag van levering en/of een ander tijdstip, meld dit dan in het opmerkingen veld bij uw bestelling.

Uw bestelling is pas definitief wanneer wij uw betaling ontvangen hebben.

Veilig betalen

U kunt uw bestellingen eenvoudig en veilig afrekenen met behulp van iDeal in uw eigen bankomgeving. Hiervoor werken wij samen met de payment service provider Buckaroo

Bezorgkosten*

Uiteraard zijn er geen bezorgkosten verbonden wanneer u uw bestelling ophaalt in onze winkel.
Wilt u het bezorgd hebben dat kan! maar uitsluitend in (telefonisch overleg/ of via mail) i.v.m. eventuele bezorgkosten buiten de Gemeente Fijnaart rekenen wij € 0,19 (ex 21% BTW) per KM

H.a.c.c.p.

BAKKERIJ SONNEVELD HEEFT SINDS 1999 AL HET H.A.C.C.P CERTIFICAAT IN ZIJN BEZIT. DAARMEE BEHOORT BAKKERIJ SONNEVELD TOT DE TOP 10 VAN BAKKERS IN NEDERLAND !!! DIE HET FELBEGEERDE CERTIFICAAT BEHAALDE.

Dat een kwaliteitsbakker hygiënisch en voedselveilig werkt, dat moet eigenlijk vanzelfsprekend zijn. Bakkerij Sonneveld is sinds 1999 een trotse bezitter van het Hygiëne code certificaat en is daarmee een van de koplopers in Nederland. Het N.B.C. (Nederlands Bakkerij Centrum) heeft alle bakkers aangeboden dat zij zich vrijwillig onderwerpen aan een beoordeling van hun manier van werken. En dat gaat veel verder dan alleen een kijkje nemen in de bakkerij. Een bakker die het Hygiënecode certificaat wil verkrijgen, moet heel precies registreren wat er aan grondstoffen zijn bakkerij binnenkomt, wat hij ermee doet en hoe zijn producten de bakkerij of winkel uit gaan.

Lees meer: H.a.c.c.p.

Retourrecht

De door ons verkochte producten vallen niet onder het retourrecht. U kunt de door ons geleverde producten dus niet retour sturen.

Klachten?

Indien u klachten heeft vernemen wij die bij voorkeur per e-mail op info@bakkerijsonneveld.nl. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen. Omschrijf duidelijk uw klacht en vermeldt daarbij uw ordernummer.

Wet koop op afstand

Sinds 1 februari 2001 is de Wet “Kopen op Afstand” van kracht. Door deze wet hebben consumenten een betere rechtspositie gekregen. Volgens de wet is er sprake van kopen op afstand wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.