Over ons

Welkom bij brood&banket Bakkerij Sonneveld

U belandt in de lekkere wereld van gebakjes, koekjes, taartjes, chocolaatjes, broodjes, broden en vlaaien. Kortom: een walhalla van lekkernijen die z'n weerga niet kent in Fijnaart en omstreken.

Wij leveren ook aan:

  • Bedrijven
  • Instellingen
  • Horeca/catering
  • Verenigingen

Banket

Ook voor vers slagroomgebak, créme gebak en vruchtengebak kunt u zich tot ons wenden. Van gesorteerd gebak en feestelijke kindertaarten tot petit-fours . Reken maar dat dit een feestelijk succes is! Zoals u wellicht wel weet zijn bakkers creatieve ambachtslieden. Dus niet alleen voor de "gewone" slagroomtaart kunt u bij ons terecht, ook voor de leuke en speciale taarten hebben wij een oplossing.

Al jaren een traditie, groot feest als er iemand 50 jaar wordt. Dat moet gevierd worden op een traditionele manier, dus met een Abraham of een Sara. Gemaakt van roomboterspeculaasdeeg en gevuld met zuivere amandelspijs. Het geheel wordt afgeleverd in een originele verpakking samen met een oorkonde.

Vlaaien maken wij ook, van 1 persoons tot 12 persoons. Met maar liefst 12 verschillende soorten vullingen en volgens traditioneel Limburgs recept bereid. Onze vlaaien zijn een ware smaaksensatie!

H.a.c.c.p.

BAKKERIJ SONNEVELD HEEFT SINDS 1999 AL HET H.A.C.C.P CERTIFICAAT IN ZIJN BEZIT. DAARMEE BEHOORT BAKKERIJ SONNEVELD TOT DE TOP 10 VAN BAKKERS IN NEDERLAND !!! DIE HET FELBEGEERDE CERTIFICAAT BEHAALDE.