H.a.c.c.p. certificaat


Bakkerij Sonneveld heeft sinds 1999 het H.A.C.C.P. certificaat in zijn bezit. Daarmee behoren we tot de top 10 bakkers van Nederland die het felbegeerde certificaat behaalde.

Dat een kwaliteitsbakker Hygiënisch en voedselveilig werkt,dat moet eigenlijk vanzelfsprekend zijn. Bakkerij Sonneveld is sinds 1999 een trotse bezitter van het Hygiëne code certificaat en is daarmee een van de koplopers in Nederland.!!! Het N.B.C. (Nederlands Bakkerij Centrum) heeft alle bakkers aangeboden dat zij zich vrijwillig onderwerpen aan een beoordeling van hun manier van werken.

Precieze registratie

En dat gaat veel verder dan alleen een kijkje nemen in de bakkerij. Een bakker die het Hygiënecode certificaat wil verkrijgen, moet heel precies registreren wat er aan grondstoffen zijn bakkerij binnenkomt, wat hij er mee doet en hoe zijn producten de bakkerij of winkel uit gaan.

Zo weet je van ieder product weet wie er aan gewerkt heeft, hoe de koeling heeft gefunctioneerd, hoe waren de conditie’s van de oven enzovoorts. Alles wordt gecontroleerd en vastgelegd.

Is dat wel de moeite waard? Eigenaar Jan Boertjes: “Het was op zich een heel karwei waar wij zo’n 4 maanden aan gewerkt hebben. Maar nu kunnen wij zeggen: dit is een topprestatie.”

Kwaliteitswaarborg

Door op deze manier te werken waarborgen wij kwaliteit,versheid en er kan nu niets misgaan. Het heeft ons veel tijd gekost om zover te komen maar onze klanten zijn ons dat zonder meer waard.

Kortom: Een bakker die het Hygiënecode certificaat aan de muur mag hangen, is een bakkerij met pure professionals. Het certificaat vertelt officieel wat de klanten altijd al geweten hebben:

Bij Bakkerij Sonneveld bakken ze pure kwaliteit!!!